Hvorfor bære?

Det er ganske enkelt – bæring er koselig for både deg og barnet!

GoldenRainbow3Det er ganske naturlig å bære ditt barn etter fødsel. De fleste har allerede båret sitt barn i ni måneder. Når du bærer, vil din varme og nærhet hjelpe ditt barn å bli rolig og føle seg trygg.

Bæring er også en fantastisk erfaring for deg som forelder. Båndet dere får, opplevelsen av å utforske verden sammen, er unik. Når du er hjemme, i butikken, på tur, eller ”bare” bærer – barnet ditt vil være med deg.

For eieren av Sjalala.no ble bæring en løsning for alt! Når babyen
var urolig, gråt, fikk tenner, var syk eller bare ønsket nærhet, var bæring løsningen. Vi hentet søsken i barnehagen, laget middag og støvsuget gulv – alt gjorde vi sammen.

Etter hvert ble vi tøffe, vi forsøkte ulike måter å bære på, vi fant vår vei. Og for oss var det den rette vei.

Bæring trenger litt øvelse, spesielt hvis du vil bære i sjal. Det er ikke sikkert at det som passer best for noen i barselgruppen, eller venninnen din, passer for deg. Men hvis du har tålmodighet til å finne det som passer deg og din baby, vil vi i Sjalala.no hevde at du ikke vil angre.

Vi i Sjalala.no vil anbefale deg å lytte til erfarne bærere. Det finnes mange med god kunnskap, både hos oss og andre. Det er viktig at du bærer barnet ditt på en sikker måte.

Bæres med kjærlighet!